HACKEREN & TRICKTYVEN

Hackeren & tricktyven er en lærerig, underholdende, uddannende samt skræmmende rejse rundt i sikkerhedens forunderlige univers. Hacking er et super hot emne, som er mere aktuelt end nogensinde før. Prøv blot at kig dig omkring og se alle de ting, der i den fysiske verden har fået sin egen IP-adresse, og dermed er gået online.

Foredraget har med stor succes været vist for FN, politiet i Danmark og mange store virksomheder, hvor de ansatte er blevet klogere på de forskellige værktøjer, der bruges til at stjæle fra personer i den både fysiske og den digitale verden.

Hackeren og tricktyven vil illustrere de fælles træk og teknikker, der er i mellem henholdsvis den fysiske verden, hvor tricktyven arbejder, og i den digitale verden, hvor hackeren arbejder. Foredraget vil illustrere hvor nemt der stjæles, snydes og bedrages af både tricktyven og hackeren.

Foredraget bliver afsluttet med gode råd og vejledning til, hvordan man kan forbedre og sikre sin egen sikkerhedskultur – hvad enten det er fysisk eller digitalt.

< Tilbage